Şanlıurfaspor teknik direktöründen maç sonu önemli açıklamalar

Şanlıurfaspor teknik direktöründen maç sonu önemli açıklamalar

Ligde kalma mücadelesi veren Şanlıurfaspor ligin 32. haftasında kendi sahasında ağırladığı Eyüpspor’a 3-1 kaybetti. Kritik maçın ardından Şanlıurfaspor teknik direktörü Cihat Arslan’dan önemli açıklamalar geldi. Arslan, “Şehrimizde önemli bir yerde olan

Trendyol 1. Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Şanlıurfaspor, ligin 32. haftasında sahasında konuk ettiği Eyüprspor’a 3-1 mağlup olarak son iki haftaya sıkıntı bir şekilde girdi.

Kritik maçın ardından Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arsalan’dan önemli açıklamalar geldi.

Şanlıurfa’da üst düzey bir ismin, takım düşerse düşsün dediğini aktaran Arslan, şu ifadelere yer verdi:

“Ligde kalma mücadelesi verirken taraftarımıza teşekkür ediyorum ama bütünleşememenin sıkıntılarını da yaşıyoruz. Kimsenin kimseden haberi yok, kimsenin kimseye desteği yok. Maçtan önce yönetim kurulu geldi. Şehrimizde önemli bir yerde olan bir kişi, takım düşerse düşsün demiş. Yani çok enteresan. Yani bunu diyebilen insan bu şehirde nasıl yaşıyor. Diğer takımlar bütünleşirken bizim dağılmamamız lazım. Bunu özellikle söylüyorum. Yani düşerse düşsün, bu çok ağır bir şey. Sonrasında Eyüpspor’u sonuna kadar kutluyorum. Yanlış anlamayın, biz Eyüpspor’dan hiçbir şey istemedik, Allah korusun. Çünkü bize yapılan kıyak başkasına zulümdür. Bu yüzden ben verdikleri mücadeleyi tebrik ediyorum. Sadece orada bir penaltı pozisyonunda sakin olun, ne de olsa VAR var dedim, orada ben hata yaptım, özür dilerim. Durum bu, Eyüpspor’u tebrik ediyorum. Biz 2-1’den sonra çok pozisyona girdik. Hatta bir puanı cebimize de koyabilirdik ama onların önemli silahları var. Mağlup olduk ama puan tablosuna baktığınızda mücadele son iki maça kaldı. Hatta son maça bile kalabilir. İnşallah biz Çorum’u yenersek son maça kalmaz ama kalacak görünüyor. Burada bir daha birlikteliğe, bütünlüğe ihtiyacımız var. Bu bizim tek başına takımla beraber kaldırabileceğimiz bir yük değil”

“ÇİMLER YÜZÜNDEN 3 ADAM KAYBETTİK”

Açıklamanın devamında kendisine sorulan soruya karşılık saha dışında yaşanan olaylara değinen Arslan, “Çimlerden dolayı 3 futbolcumuz sakatlandı” diyerek şu ifadelere yer verdi:

“Futbolcuların maç performansından çok maça hazırlanışları önemlidir. Şimdi her söz söylenmez. Olay Prim meselesi değil. Çimler kesilemediği için Ümit, Michel ve Hüseyin, sakatlandı. 3, tane oyuncu kaybettik biz. Ben onu söylemeye çalışıyorum bu hafta anca çimler düzeltildi. 3 tane oyuncu kayboldu çimler uzun diye.”

BİHA



Haber Kaynak : Bizim Haber Ajansı

İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR