Kudüs’te şehit edilen Şanlıurfalı imam hatip için taziye düzenlenecek

Kudüs’te şehit edilen Şanlıurfalı imam hatip için taziye düzenlenecek

İşgal altındaki Kudüs’te İsrail polisinin şehit ettiği Şanlıurfalı imam hatip Hasan Saklanan ile ilgili Şanlıurfa Müftülüğü bir açıklama yayımladı. Açıklamada Saklanan’ın, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 28 Nisan’da düzenlediği dört günlük Kudüs ziyaret t

İşgal altındaki Kudüs’te İsrail polisinin şehit ettiği Şanlıurfalı imam hatip Hasan Saklanan ile ilgili Şanlıurfa Müftülüğü bir açıklama yayımladı.

Şanlıurfa Müftülüğü tarafından yayımlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“1990 Şanlıurfa ili Eyübiye ilçesinde doğdu. 30.7.2018 tarihinde Ankara ili Şereflikoçhisar Acıkuyu Mahallesi'nde 4/B Sözleşmeli İmam Hatip olarak göreve başladı. 15.10.2021 yılında Şanlıurfa ili Haliliye İlçe Müftülüğüne bağlı Kepez mahallesi çataluk mahalle camii imam hatibi olarak naklen atandı. Halen aynı yerde görev yapmaktadır. Evli ve dört çocuk babasıdır. Diyanet İşleri Başkanlığının 28 Nisan 2024 tarihinde dört günlük olarak düzenlediği Kudüs ziyaret turu ile Kudüs e gitmiş ,bugün (Salı) çıkan çatışmada israil polislerince silahla vurularak hayatını kaybetmiştir.

SAKLANAN’IN TAZİYESİNİN NEREDE YAPILACAĞI BELLİ OLDU

Şehit Hasan Saklanan'ın taziyesinin ailesi tarafından Eyüp Peygamber Camii karşısındaki Taziye Evleri bölgesinde bulunan Bihem Taziye Evi'nde kabul edileceği öğrenildi.



Haber Kaynak : Bizim Haber Ajansı

İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR