Tarih: 01.01.0001 00:00

Tek Celsede Boşandılar İddiası

Facebook Twitter Linked-in

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, bugün Ayşegül Yıldız`dan Küçükçekmece Adliyesi Aile Mahkemesi`nde boşandı.

Türkiye gazetesinin haberine göre, İbrahim Tatlıses 2 yıl önce evlendiği Ayşegül Yıldız ile bugün yollarını ayırdı. Küçükçekmece Adliyesi 3. Aile Mahkemesi duruşmalarının olduğu boşanma davasında tek celsede evliliklerini bitirdiler.

BİR KIZLARI VAR

İbrahim Tatlıses ile Ayşegül Yıldız`ın Elif Ada isminde bir kızları var. 9 Nisan 2013 tarihinde doğan Elif Ada, Tatlıses`in 6. çocuğu. 

İBRAHİM TATLISES AYŞEGÜL YILDIZ İLE NE ZAMAN EVLENDİ

İbrahim Tatlıses, 11 yıldır beraber olduğu Ayşegül Yıldız ile 28 Eylül 2011`de dünya evine girmişti. Bu sürpriz evlilik, sanatçının hayranlarını şaşırttı. Sanatçı, beklenmedik evlilik kararı verdiği Ayşegül Yıldız`la uzun süre birlikte olmuştu. Haliç Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencisi Yıldız, Tatlıses vurulmadan önce sanatçıyla kavga edip ayrılmıştı. Tatlıses, vurulmasına saatler kala, “Küskünüz . Yarın ne olacağı belli değil. Lütfen kimseyle evlenme `diye mesaj atmıştı.. Tatlıses vurulduğunda hastaneye koşan Yıldız, sanatçının eski sevgilisi Derya Tuna ile kavga etmişti. Mustafa Sarıgül`ün kıydığı nikahta, Fatih Terim ile Yüksel Çağlar yaptı.

İBRAHİM TATLISES: OĞLUM OLURSA ADINI BARIŞ KOYACAĞIM

Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır`da Şivan Perver ile düet yapan İbrahim Tatlıses, daha sonra oğlum olursa adını `Barış` koyacağım diyerek açıklamalarda bulunmuştu, "Şöhrete de doyduk, şana da. Tek ihtiyacımız var o da barıştır" diye konuştu. Tatlıses, konuşmasının sonunda, "Bütün dünya beni dinlesin ki bir oğlum olursa ki olacak, öyle tahmin ediyorum, adını `Barış` koyacağım" dedi. (vatan)



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —