Şanlıurfa’da Turizm Haftası etkinlikleri belli oldu

Şanlıurfa’da Turizm Haftası etkinlikleri belli oldu

Şanlıurfa’da 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanacak Turizm Haftası programı belli oldu. Bu yıl 48'incisi düzenlenecek olan Turizm Haftası şehrin tarihi ve turistik değerlerini tanıtmaya yönelik birbirinden güzel programlara sahne olacak.

Şanlıurfa, 15-22 Nisan tarihleri arasında 48. Turizm Haftası'nı çeşitli etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. Bu yıl Şanlıurfa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Harran Üniversitesi ve Şanlıurfa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün iş birliğiyle gerçekleştirilecek olan Turizm Haftası kapsamında, şehrin tarihi ve turistik değerlerini tanıtmaya yönelik birbirinden güzel programlar düzenlenecek.

Turizm değerlerinin tanıtılacağı etkinliklerin ilki yarın saat 16:30'da Göbeklitepe'de "Kortej Yürüyüşü" ile başlayacak

18 Nisan’da Harran Üniversitesi İİBF Konferans Salonu'nda "Turizmde Kariyer Söyleşisi Sektör-Öğrenci Buluşması" gerçekleştirilecek. Sektör profesyonelleri, gençlerle bir araya gelerek turizmde kariyer imkanları hakkında bilgi verecek ve sektöre dair deneyimlerini paylaşacak.

20 Nisan’da doğaseverler için heyecan verici bir etkinlik olacak. "Doğa Yolunda İz Bırak Doğayı Kucakla" adlı etkinlik kapsamında Takoran Vadisi'nde doğa yürüyüşü düzenlenecek. Katılımcılar, temiz bir çevre bilinciyle doğayla iç içe bir gün geçirme imkanı bulacak.



Haber Kaynak : Bizim Haber Ajansı

İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR