ŞANVAK’dan BURS MÜJDESİ

ŞANVAK’dan BURS MÜJDESİ

İhtiyaç sahibi ve başarılı Şanlıurfalı lisans öğrencilerine burs imkanı.

Şanlıurfa Vakfı (ŞANVAK) Yönetim Kurulunun gayretiyle hayırsever hemşerilerimizin desteğiyle, Vakfımız tarafından 2020-2021 eğitim ve öğretim yılında ihtiyaç sahibi ve başarılı Şanlıurfalı lisans öğrencilerine burs vermeyi kararlaştırmıştır.

Vakfımız Ankara’da faaliyet göstermesi nedeniyle, öğrenci bursu öncelikle Ankara’da okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere verilecektir. Ancak, Ankara’dan müracaat edenlerin sayısının yetersiz olması durumunda Ankara dışı başvurular da dikkate alınacaktır.

Sevgili öğrencilerimizin burs başvurularını 07-30 Eylül 2020 tarihleri arasında yapabileceklerdir. Burs başvuru şartları http://www.sanliurfavakfi.org.tr Vakfımızın WEB Sayfasının “BURS” linkinde yer almaktadır.

Vakfımıza burs için müracaat edeceklerin web sitesindeki “BURS YÖNERGESİ”nde yer alan şartları taşıyıp, sadece başvuru formunu göndermeleri yeterli olacaktır.

Geçen yıl Vakfımızdan burs alan öğrencilerimizin de yeniden müracaat etmeleri gerekmektedir.

Vakfımız Burs işlemlerini Pandemi sürecinin gelişmesine göre değerlendirilecektir.

Burs müracaatları Vakfımızın  bilgi@sanliurfavakfi.org.tr  email adresine taranarak 07-30 Eylül 2020 tarihine kadar gönderilmesi gerekmektedir.

Bu kapsamda; Şanlıurfa Vakfı tarafından “Eğitime katkıda bulun, bir öğrenci de sen okut” kampanyası düzenlenmiş olup, Şanlıurfa sevdalısı hemşerilerimizin kampanyaya destek vermelerini bekliyoruz.

BURS BAĞIŞ HESABI

Hesap Adı: Şanlıurfa Vakfı

İş Bankası Cebeci Şubesi

İBAN NO:TR83 0006 4000 0014 2052 3134 07



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR