ŞANLIURFA İPEKYOL GENÇLİK MERKEZİ GÖNÜLLERE DOKUNUYOR…

ŞANLIURFA İPEKYOL GENÇLİK MERKEZİ  GÖNÜLLERE DOKUNUYOR…

Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren İpekyol Gençlik Merkezi okulların açılmaya başladığı bugünlerde gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Şanlıurfa İpekyol Gençlik Merkezi, KADEM ve Haliliye Belediyesi işbirliğiyle yapılan organizasyonda eğitim ve öğretime yeni başlayan öğrencilerle buluşularak hem sohbet edildi hem de çeşitli hediyeler verildi.

Konu hakkında bilgilendirmelerde bulunan İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR ise; Korona Virüs Tüm Dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına almaktadır. Bu süreçte oldukça sıkıntılı günler geçiriyoruz. Bu durumdan yine gerekli tedbirleri alarak maske, mesafe ve temizliğe dikkat ederek ancak kurtulmamız mümkündür. Bu durumu hem gençlere anlatmak, gerekli tedbirleri almalarına katkıda bulunmak, hem de gençlerle sohbet ederek çeşitli hediyeler vermek üzere öğrencilerimizle buluştuk. Gülümsemenin sadaka olduğu Hadisi Şerifi göz önüne aldığımızda yüzleri güldürmeye, gönüllere dokunmaya çalıştık. Bağlarbaşı, Kepirli ve Akçalı ilkokullarını ziyaret ettik. Bizlere yardımcı olan okul idarecilerimize teşekkür ediyorum. Yine bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen Şanlıurfa Kadem ve Haliliye Belediyesine ayrıca teşekkür ediyorum.

Müdür Müslüm AKTABUR; Tüm gençlerin sosyal, sportif, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle hem serbest zamanlarını geçirmelerini sağlamak hem de gönüllülük faaliyetleriyle gönüllere dokunmak üzere gençlerimiz İpekyol Gençlik Merkezine davet ediyorum. Dedi.

 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR