OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI 12 YAŞINDAKİ ÇOCUK 5 GÜNLÜK YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ: FECİ KAZA KAMERADA

OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI 12 YAŞINDAKİ ÇOCUK 5 GÜNLÜK YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ: FECİ KAZA KAMERADA

Gaziantep'te otomobilin çarptığı 12 yaşındaki kız çocuğu 5 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Küçük kızın hayatını kaybetmesine neden olan feci kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, 23 Ağustos günü Şehitkamil ilçesi Karacaahmet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 25. Cadde üzerinde yolun karşısına geçmeye çalışan 12 yaşındaki Fatma Y. plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle havada metrelerce savrulan çocuk ağır yaralandı.5 gün sonra hayatını kaybetti

Olay sonrası özel bir hastaneye kaldırılan Fatma, kazadan 5 gün sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Küçük kızın cansız bedeni, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda tamamlanan işlemlerin ardından Şanlıurfa'nın Bozova ilçesi Deliler Mahallesi'nde defnedildi.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR