İyi Parti il kadın kolları başkanı belli oldu

İyi Parti il kadın kolları başkanı belli oldu

Şanlıurfa'da İYİ Parti İl Kadın Kolları Başkanlığına Funda Sakacı getirildi.

İyi Parti Kadın Kolları Şanlıurfa İl Başkanlığına getirilen isim Funda Sakacı oldu. İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, Sakacı'ya mazbatasını parti binasında takdim etti.

Çakmaklı, mazbatasını verdiği Sakacı için "Şanlıurfa'daki hanımefendi kardeşlerimize siyasi anlamda katkı sağlayacağını umut ediyorum. Varlığı ile kadınların siyasette önemli başarılara elde edebileceğinin en güzel örneği olacaktır. Kendisine ve Şanlıurfa İYİ Parti ailesine hayırlı olsun. Güneşin kadınları Şanlıurfa'da başarıya ulaşacaktır" dedi.

 

SAKACI HEDEFİNİ AÇIKLADI

Kadınların güçlenmesi için çalışacaklarını ifade eden Sakacı ise şunları söyledi: "Türk kadınının eğitim seviyesini, ekonomik katılımlarını artırmak, sosyal kültürel ve siyasi alanlarda rol ve söz sahibi olmasını sağlamak hedef ve görevimizdir. Huzurlu bir toplum bir gün zengin bir millet, adalet ve özgürlük için bu partide görev almamın hayırlı olacağını düşündüm ve buradayım. Sayın il başkanım Mehmet Fedai Çakmaklı beye teşekkür ediyor, partime hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum."



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR