FATMA İŞİCAN?IN YILDIZI PARLIYOR (VİDEO)

FATMA İŞİCAN?IN YILDIZI PARLIYOR (VİDEO)

Show tv de yayınlanan o ses Türkiye yarışmasına katılan Şanlıurfalı Fatma işican Şanlıurfalıların gurur kaynağı haline geldi. Telefon bağlantısı yaptığımız fatmanın babası Erol İŞican ise desteklerinden dolayı Şanlıurfalılara teşekkür etti.

Fatma İşcan

21 Yaşında Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı Okuyan Fatma İşcan Şanlıurfanın Gururu Olmaya Devam Ediyor.

Show Tv De O Ses Türkiye Programına Katılan Fatma İşcan Sesiyle Önce Hadise Ve Hülya Avşarı Etkiledi. Hadise Ve Hülya Avşar Arasında Fatma İşcan İçin Bir Mücadele Başladı.

Hülya Avşarı Tercih Eden Fatma İşcan, Seçme Sebeplerini Anlattı.

Fatma İşcan Daha Sonra Halkında Oylarını Alarak Büyük Bir Begeni Topladı.

Öyleki Fatma İşcan Gelen Smslerle Rakiplerini Solladı.

Fatma İşcan Düellolarda Başarı Sağlayınca Kendini Destekleyenleride Mahçup Etmemiş Oldu.Yapılan Düelloda Fatma İşcan Rakibi Çağrı Emrah Yıldırımı’da Eleyerek Yarışmada Emin Adımlarla ,İlerliyor.

Fatma İşcan Muzisyen Bir Babanın Kızı. İzmirde Yaşıyan Aile Reisi Erol İşcan, Şanlıurfa Türkülerini   Siye Biye Gurubunda Solistlik Yaparak Tanıtmaya Devam Ediyor. 

 Fatmanın Performansını Değerlendiren Baba Erol İşcan Güneydoğu Tv’nin Sorularını Yanıtladı.

Pazar Günü Yapılacak Programda Şanlıurfadan Bahsedecek Olan Fatmanın Persormansı Merak Konusu. Görünen O Ki Fatma Şanlıurfa Halkının Desteğiyle Zirvede Olmaya Devam Edecek.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR