2012 Yılında Karaköprü`de 120 Öğrenciyle Eğitim ve öğretim hayatına başlıyan özel ipekyolu anadolu sağlık meslek lisesi 2016 yılında ilk mevzunlarını verdi.
Kurulduğu tarihten bu yana vatandaşların yoğun ilgisini gören özel ipekyolu anadolu sağlık meslek lisesi öğrencileri sağlık müdürlüğü tarafından onaylanan ilk mevzun diplomalarını aldılar.
Vatandaşların yoğun ilgisine teşekkür eden okul yönetim kurulu başkan yardımcısı İLYAS ÇINAR:"Eğitime başladığımız 2012 yılından bu yana en çok tercih edilen okul olduk. Kayıtlarımız devam etmektedir.
Halkımızın bu tevecühüne laik olmaya devam edeceğiz." dedi.
Tüm vatandaşların erken kayıt avantajlarından yararlanmalarını istiyen Özel ipekyolu anadolu sağlık meslek lisesi yönetim kurulu başkan yardımcısı Müslüm ÇINAR ise Sınırlı sayıda kontenjanlarının kaldığını vatandaşların okullarına bir an önce müracat etmelerini söyledi.
Müslüm Çınar Yaptığı Açıklamada Şöyle dedi. :" 2012 - 2013 Eğitim yılına başladığımız zaman bu okul mevzun veremiyecek diyenler şimdi ne söyliyeceklerini şaşırmış durumdalar ALLAH doğrudan yanadır.
ALLAH`a çok şükür hemşire, att ve anistezi mevzunlarını verdik. Şuanda öğrencilerimizin çoğu iş bulmuş durumdalar 2 yıllık ön lisans bölümüne ise çoğu öğrencimiz sınavsız geçiş hakkıyla üniversiteli olmuşlardır ALLAH`a hepsini bahtlarını açık etsin ALLAH yeni iş hayatlarınıda ve üniversite hayatlarında yardımcıları olsun.