Gerçekleştirilen kura çekimi sonrası gazeteciler bir yandan hayalini kurdukları evlerin bitmesini beklerken diger yandan taksitler nasıl ödenecek sarmalını yaşıyorlar. Tüm bunlar yaşanırken kura çekimi esnasında ??evleriniz Ocak ayında teslim edilecek?? süylemi ise bir hayalden öteye gidemeyecek gibi görünüyor.
Toki basın sitesinin sadece çevre düzenlemesi yapılacak. Çevre düzenlemesi bittikten sonra gazeteciler evlerine kavuşacak sözü de havada kalmış gibi görünüyor. Editörlerimize gelen çok sayıda telefon ve sosyal medyadan editörlerimize ulaşan çok sayıda ev sahibi evlerin ocak ayında bitmeyeceğini adeta kanıtlarcasına fotoğraflar paylaştılar. Sadece çevre düzenlemesi kaldı denilen toki basın sitesinin fotoğraflarına bakıldığında işin aslının hiç de öyle olmadığı görülüyor.
Şimdi soruyoruz
??Ocak ayında taksitler ödenecek denildi?? ama taksitler ödenirken insanlar da evlerine girmiş olacak denildi. Ocak ayının 15?nde ilk taksitlerini ödeyecek olan gazeteciler evlerine girecek mi girmeyecek mi?
Basın sitesi ocak ayında tamamlanamayıp ev sahiplerine teslim edilmeyecekse taksit durumu ne olacak? Yetkililerin bu sorulara cevap vermesi bekleniyor.