Tarih: 01.01.0001 00:00

AK PARTİ İL BAŞKANI EĞİLMEZ`DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez Ankara`da çalışmalarını sürdürüyor. Yusuf Eğilmez kendi tweter adresinden şu açıklamaları yaptı:

"Şanlıurfa`da 4 günlük çalışma sonunda Sayın Bakanımız Faruk Çelik`le Ankara`ya gittik. Bakanımız ve Milletvekillerimizle yapılan değerlendirme neticesinde kanaatÖnderlerimiz ve Aday adaylarımızın görüşleri bir rapor halinde Genel Merkezimizce oluşturulan 9 kişilik Üst kurula yaptığımız çalışma ve kendilerinin yaptığı çeşitli çalışmalar neticesinde 13 ilçemizle ilgili nihai kararını verecektir.

Biz teşkilat olarak hayırlı neticeler alınacağına inanıyoruz. Neticede hangi adayımıza görev verilirse tüm teşkilatlarımız vargüçleriyle çalışacaklar. Hepimiz için hayırlı olur inşallah. Niyet hayırdır, Akıbet te hayır olacaktır. Tüm Urfa`ya saygılar hayırlı günler dilerim"dedi.

AKMAN`DAN AÇIKLAMA

Aday belirleme çalışmasıyla ilgili olarak da AK Parti Milletvekili Yahya Akman şöyle dedi : "Sayın Bakanımızın öncülüğünde Mahalli seçimlerle ilgili kanaat önderleri aday adaylarıyla yapılan gövrüşme Urfa`lılara duyulan saygının gereğidir.

Bakanımızca toplanan tüm kanaatler rapor halinde Genel Merkeze sunulmuştur. Anketler ve diğer veriler sonucunda kararı Genel Merkez verecektir."dedi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —