BÜYÜKŞEHİR’İN YARDIMLARI İZMİRLİ DEPREMZEDELERE ULAŞTI

BÜYÜKŞEHİR’İN YARDIMLARI İZMİRLİ DEPREMZEDELERE ULAŞTI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin İzmir’de yaşanan deprem sonrası yola çıkardığı Tır'da yer alan yardım kolileri, İzmirli depremzedelere ulaştı.

Şanlıurfa’dan bölgeye giden ekipler yardım kolilerini bizzat depremde evleri yıkılan ve geceyi çadırlarda geçiren vatandaşlara dağıtarak acılarına bir nebze de olsa ortak olmaya çalıştı.

İçerisinde bin gıda kolisi, 500 adet battaniye, 500 adet pike, 200 hijyen kolisi ve oradaki çocuklar için bir kısım oyuncakların yer aldığı koliler, evlerini kaybeden ve çadırlarda yaşam mücadelesi veren depremzedelere dağıtıldı. Yardım TIR’ının İzmir’e ulaşmasının ardından çevrede AFAD tarafından kurulan çadırlarda kalan vatandaşlara battaniye, pike hijyen ve gıda malzemeleri dağıtılırken depremden en çok etkilenen çocuklar da unutulmadı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün de katıldığı organizasyonda İzmir’e doğru yola çıkan yardım TIR'ını uğurlayan Başkan Beyazgül, Şanlıurfa’nın yüreğinin İzmir halkı ile birlikte attığını belirterek her zaman yardıma hazır olduklarının altını çizmişti.

 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR