BAŞKAN BEYAZGÜL MİNİK ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

BAŞKAN BEYAZGÜL MİNİK ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

BAŞKAN BEYAZGÜL MİNİK ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa’da faaliyet gösteren Sevgi Durağı Kreş ve Gündüz Bakımevi 15. Eğitim Yılı etkinliklerine katılarak minik öğrencilerle bir araya geldi. 

 

Başkan Beyazgül’ün ve çok sayıda davetlinin katıldığı Sevgi Durağı Kreş ve Gündüz Bakımevi 15. Eğitim Yılı etkinlikleri Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

 

Miniklerin hazırladığı birbirinden farklı gösteriler izleyenlerden tam not aldı. Minik yüreklerin hazırlamış oldukları gösterileri izleyen Başkan Beyazgül onları en mutlu gününde yalnız bırakmadı.

 

BAŞKAN BEYAZGÜL “ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZDİR”

 

Minik öğrencileri oynadıkları gösteri nedeniyle tebrik eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül “Minik yüreklerin heyecanla hazırladıkları merasim törenlerini ilgiyle izlediğini belirterek Allah tüm yavrularımıza vatana, millete hayırlı evlatlar olmayı nasip eylesin” dedi.

 

Kaleme aldığı “Anneler Günü” şiirini seslendiren Başkan Beyazgül “Salonda bulunan tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Annelerin günü bir güne sığmaz bizim için her gün anneler günüdür. Annelerimizin kıymetini bilmeli ve onların her zaman yanında olmalı onlara güler yüz ve saygımızı her zaman göstermeliyiz. Bir çocuğu büyütürken anne yüreğinin çocuğunun yüreği ile nasıl çarptığını anneler bilir. Bir annenin yüreği en zayıf yürekle birlikte atar.  Hangi çocuğu diğerine göre daha zayıfsa annenin yüreği de onun yüreğiyle daha fazla çarpar. Anne çocuğuna kim yardım ederse sevinir. Anne birkaç cümleyle anlatılamaz. Onların hakları hiçbir şekilde ödenmez. Burada çok güzel bir etkinlik izledik minik yüreklerimizin gösterimini ilgiyle izledik. Anneleri, babaları onları izlerken gururlandılar çocuklar da sevindiler. Bir anne çocuğunun başarısıyla onu kıskanmadan sevinen tek kişidir. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenleri tebrik ediyorum. Tüm çocukların gözlerinden öpüyorum” diye konuştu.

 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR