Banka PTT ve ATM önünde bekleyen vatandaşlara maske dağıtıldı

Banka PTT ve ATM önünde bekleyen vatandaşlara maske dağıtıldı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ilçe belediyesi Korona virüs tedbirleri kapsamında Banka PTT ve ATM önlerinde kuyrukta bekleyen maskesi olmayan vatandaşlaramaske dağıtımı yaparken vatandaşlara sosyal mesafe konusunda uyarılarda bulunuldu.

Banka önlerinde PTT ve ATM önlerinde pazartesi yoğunluğunun yaşanmasının ardından harekete geçen belediye ekipleri semt pazarında, şehir içi minibüslerde ve fırınlarda maske dağıtımı yaparak gerekli kurallara vatandaş
ve esnafın kurallara uyması konusunda uyarılarda bulundu.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Ekiplerimizce zorunlu hallerde dışarı çıkan vatandaşlarımıza farklı noktalarda maske dağıtımı yapılmıştır. Tedbir alma konusunda halkımıza bilgilendirme yapan ekiplerimiz, maske ve eldiven kullanımının önlemini anlattı.” Vatandaşlar maske dağıtımı yaparak uyarılarda bulunan belediye ekiplerine teşekkür etti.