Hasan Kolsuzoğlu'nun oğlu Karaköprü MHP İlçe Başkan Yardımcısı ve iş insanı Mehmet Kolsuzoğlu,Razaman ibrahim Şahin Fahri Kolsuzoğlu yeğeni Eyyüp Kolsuzoğlu'nun Amcasıoğlu Musa Kolsuzoğlu ile Mehmet Levent'in kızı Hatice Levent, Hayriye Sultan Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen görkemli törenle hayatlarını birleştirdi.
Mevlütlü Düğün Merasimi
Gelenek ve göreneklerin yaşatıldığı düğün programı, mevlüt okunmasıyla başladı. Dualar eşliğinde gerçekleşen merasimde genç çift için hayırlı bir ömür temennisinde bulunuldu. Aileler, bu özel günde davetlilerle yakından ilgilenirken salonu dolduran kalabalık, gece boyunca mutluluğa ortak oldu.
Yöresel İkramlar
Misafirlere Şanlıurfa'nın yöresel lezzetlerinden cefni yemeği ve tatlı ikram edildi. İkramlar davetlilerden büyük beğeni toplarken, düğün geleneksel atmosferiyle dikkat çekti.
Ailelerden Teşekkür
Damadın babası Hasan Kolsuzoğlu ve amcasıoğlu Eyyüp Kolsuzoğlu yaptıkları açıklamada, "Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve akrabalarımıza teşekkür ederiz. Rabbim herkesin evladına böyle güzel günler nasip etsin" ifadelerini kullandı.
Genç çiftin mutluluğu gece boyunca devam ederken, düğün hatıra fotoğrafları ve iyi dileklerle sona erdi.