VİRANŞEHİR BELEDİYESİ BİRLİK VE BERABERLİK ADINA BAYRAK DAĞITTI

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ BİRLİK VE BERABERLİK ADINA BAYRAK DAĞITTI

Viranşehir’de, İdlip şehitleri için ilçenin sokak ve caddeleri bayraklarla donatıldı. Viranşehir Belediyesi, Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurlarının hava saldırısı sonucu şehit olan 33 asker için ilçenin Eski Urfa, Derik, Karacadağ ve Ceylanpınar caddelerini Türk bayraklarıyla süsledi, esnaf ve vatandaşlara bayrak dağıttı.

 

Zabıta ekipleriyle birlikte sabah saatlerinde esnaf ve vatandaşlara bayrak dağıtan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Regaip gecesi Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurlarının hava saldırısı sonucu şehit olan 33 askerlerimiz ile birlik ve beraberlik adına, ilçenin dört bir yanına Türk bayrakları astıklarını ve dağıttıklarını söyledi.


Allah bir daha Ülkemize ve ordumuza böyle acılar yaşatmasın diyen Başkan Ekinci, “Allah birlik ve beraberliğimizi bozmazsın. Viranşehir Halkı ve Belediyesi olarak her zaman Mehmetçiğimizin yanında ve duacısıyız” Dedi.
Bayrağı alan esnaf ve vatandaşlar ise, Bayrağın şeref ve namus olduğunu belirterek, dağıtılan bayrakları iş yerlerine astı.
Birlik ve beraberlik adına Viranşehir Belediyesi tarafından şehrin çeşitli bölgelerine çok sayıda Türk Bayrağı asıldı ve dağıtıldı.

 

 
     
 
 


İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR