Şanlıurfa Vakfı'ndan Meclise Çıkarma

Şanlıurfa Vakfı

Şanlıurfa Vakfı Yeni Yönetim Kurulu Başkanı E. Korgeneral M.Kemal Alataş, Genel Sekreter E.Daire Başkanı Mahmut Nimetoğlu, Sayman iş adamı Av. V.Karani Oruç ve üye Sedat Sözer Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyaret ettiler.

Şanlıurfa Milletvekilleri; Halil Özcan, M.Gülendar Açanal, Ahmet Akay, İbrahim Özyavuz A.Eşref Fakıbaba, Aziz Aydınlık, M.Ali Cevheri ve İbrahim Özşavlı ile istişarelerde bulundular.

Alataş bütçe görüşmeleri nedeniyle, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin yoğun gündeminde bizleri kabul eden Sayın milletvekillerimize teşekkürlerini bildirdi.

Şanlıurfa Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Alataş yapacakları projelerden bilgi verdi. ilk hedeflerinin Ankara'da Şanlıurfa kültürünü yaşatacak bir Kültür Merkezinin yapılmasını ve ikinci planda öğrencilerimizin barınmalarını kolaylaştıracak bir yurdun inşa edilmesini arzuladıklarını belirtti.

Yeni Vakıf yönetiminin yapmış olduğu anlamlı ziyaretlerden dolayı Sayın milletvekillerimiz memnuniyetlerini bildirdiler. Şanlıurfa Vakfı'nın yapacakları tüm etkinlik ve projelerde Vakıfımızı yalnız bırakmayacaklarını belirttiler.

Sayın milletvekillerimiz Vakıf yönetiminin enerjilerinin sözde değil icraatla gündeme geleceklerinin umuduyla dolu olduklarını vurgulayarak çalışmalarında başarılar dilediler.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR