ÖZHASEKİ VİRANŞEHİR BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

ÖZHASEKİ VİRANŞEHİR BELEDİYESİNİ  ZİYARET ETTİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Viranşehir'e geldi. AK Parti ilçe başkanlığı ziyaret eden Özhaseki, daha sonra  Viranşehir Belediyesine  geçti.

Belediye Başkanı Salih Ekinci'nin makamında gerçekleştirilen ziyarette, AK Parti Şanlıurfa Milletevekili Doç Dr Halil Özşavlı, İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, AK parti Viranşehir ilçe Başkanı Ali Tekin ile parti üyeleri ve Belediye meclis üyeleri hazır bulundu.

Ziyaretten ve heyeti karşılamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren  Viranşehir  Belediye Başkanı Ekinci, yaptığı konuşmada şunları söyledi :" Sayın bakanım Bizleri kırmayıp davetimiz kabul ettiğiniz  buraya geldiğiniz için öncelikle sizlere şükranlarımı sunuyorum.  Sayın bakanım  bildiğiniz üzere  burası 20 yılda beri HDP elindeydi. Allaha şükürler olsun 20 yıl  sonra burayı güzel bir kadroyla beraber sahada güzel çalışarak kazanmak bize nasip oldu. Bundan sorası  inşallah AK belediyeciliği ilçemize öyle güzel bir tanıtacağimki  5 yıl sonra böyle  Ak parti bayrağımız dikeceğiz ve evimizde oturup belediyeyi  kazanacağız. "dedi.

Viranşehir Belediyesinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Özhaseki iseşunları kaydetti: "Öncelikle Salih kardeşimin aday olmasında emeği olan milletvekili arkadaşım Halil  beye  arkasından Salih beye, çevresine hemşerilerine AK Parti olarak elbet Urfa ilimiz büyükşehir belediyemiz gayretlerine burada adeta bir destan yazan tüm kardeşlerimi hürmetlerim saygılarım sunuyorum. Hepinizden Allah razı olsun.

Sayın Cumhurbaşkanımızla dün beraberdik buraya geleceğimiz söyledim sizlere selamını getirdim. sizin burada kazandığınız seçim anlamlı bazı yerler vardır. Seçimler formaliteden YAPILIR. Kazanan beli kim gelirse gelsin çalışma yürür. fakat buralar zor yerler kendine has şartlar olan yerler.  seçildikten sonra  hepimize düşen çok görevler var. Şımarmadan, gurura kapılmadan çalışmalıyız.

Bizden önce ideolojik  takıntılı bir anlayış vardı. 94 öncesini söylüyorum. Aynı şimdi HDP liler yaptığı gibi. çok şükür bizimle beraber bir hizmet belediyeciliği başladı.gece gündüz demen den çalışacağız dedik mazeret üretmeyeceğiz dedik. kimseyi kimseyi  ayırmayacağız.  maddem hepimiz bu ülkede bu toprakta yaşıyoruz herkes başımızın tacıdır.

Yolara düştük çok şükür başardık zor şartlarda hemde bin bir türlü sıkıntılar çektik. arkadaşlar belediyeciliğin özü çalışmaktır. hizmet etmektir  bir oka dar'da insanlara yakın olmak onların yanında olmak onların günlünü almaktır kibirlenmemek , gururlanmamaktır kimseyi küçük görmemektir.

Salih kardeşim burada inşallah gayret edecek sizlerde destekleyeceksiniz. bende Anakarada onun destekleyeceğim ve yanında olacağım" dedi.

Daha sonra  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki  Akparti Şanlıurfa milletvekili doç. Dr. Halil özşavlı  verdiği yemek davetine katıldı.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR