MKYK ÜYESİ VİLDAN POLAT'TAN ANKARA ÇIKARMASI

MKYK ÜYESİ VİLDAN POLAT

AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, günlerdir Ankara'da bir çok kurum ve Bakanlıklarla Şanlıurfa için görüşmeler gerçekleştiriyor.

AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, günlerdir Ankara'da bir çok kurum ve Bakanlıklarla Şanlıurfa için görüşmeler gerçekleştiriyor. MKYK Üyesi Polat, İstihdam İçin Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Turizm İçin, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Eğitim camiasının sorun ve taleplerinin çözümü için Milli Eğitim Personel Genel Müdürü Ömer İnan, Adli Personelin sıkıntıları ve taleplerini aktarmak için Adalet Bakan Yardımcısı Uğurhan Kuş, Yatırım için Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank, Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) yatırım için Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, teknoloji ve TÜBİTAK odaklı projelere destek için Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır'ı başta olmak üzere, bir çok kurum, müdür ve daire başkanını tek tek ziyaret ederek ilimiz için destek taleplerinde bulundu ve yoğun bir görüşme trafiği gerçekleştirdi.

MKYK Üyesi Vildan Polat destek görüşmelerinin ardından, Önce Tarım ve Orman Bakanlığının düzenlediği Tarım ve Gıda konulu İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılarak, Tarım Bakan'ı Bekir Pakdemirli'ye hazine arazilerinin kamulaştırmasına yönelik şehirimizde yaşanan üzücü olayların ve kavgaların önüne geçilmesi için yaşanan sıkıntıları Sayın Pakdemirli'ye anlatarak destek istedi, daha sonra MKYK Üyesi Polat, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında 184. Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısına katılarak, Ankara'da ki yoğun görüşmelerini tamamladı.

Son olarak görüştüğümüz MKYK Üyesi Vildan Polat, "Şanlıurfa İl Başkanımız Abdurrahman Kırıkçı, Şanlıurfa il teşkilatımız, Büyükşehir ve İlçe belediyelerimiz ve tüm kurumlarımız ile aynı anda koordineli bir şekilde görüşmelere devam edeceğini ve Şanlıurfa'mız için ne gerekiyorsa, son gücümüze kadar memleketimiz için çalışacağız ve görüşmelerimizi sürdüreceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR