Karaköprü Belediyesporda hedef 3 puan

Karaköprü Belediyesporda hedef 3 puan

TFF 3. Lig 1. gurupta mücadele eden Karaköprü Belediyespor, ligin 22. Haftasında deplasmanda oynayacağı Çatalcaspor maçı için İstanbul’a uçtu.

Takım otobüsüyle GAP Hava Limanına giderken futbolculara çağrıda bulunan Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral ve As Başkan Halaf Tokmakçı, Başkan Yardımcısı Mehmet Mevlüt Keklik, Başkan Yardımcısı ve Genel Sayman Mehmet Nimetoğlu, Genel Sekreter Hasan Çiçekçi, Hukuk İşler Sorumlusu Vehbi Beyaz, Medya ve Tanıtım Sorumlusu Müslüm Abacıoğlu, Sosyal İşler Sorumlusu Mehmet Erol, Reklam ve Tanıtım Sorumlusu Cemal Meşçi, Alt Yapı Sorumlusu Ahmet Badıllı ile Tesisler, Stadyum ve Taraftarlar Sorumlusu Mahmut Özbek, “Yüzümüzü güldürün,taraftarımızı sevindirin” diyerek maça inanarak çıkmaları, maçı izleyenlere çok güzel bir futbol izletmeleri ve sonuçta maçı golle süsleyerek Şanlıurfa’ya puanla dönme dileklerini ilettiler.

Şanlıurfa’ya puanla döneceğimize de inanıyoruz
Futbolcularına sonuna kadar güvendiklerini belirten Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral, “Artık içerde ve dışarıda oynayacağımız maçlarımızı kazanmak istiyoruz ve hedefimize de ancak böyle ulaşırız. Onun için futbolcularımızın idmanlarda gösterdikleri performansı maçta da göstermeleri halinde maçı kazanacağımıza inanıyoruz. Tecrübeli kalecimizin gole geçit vermemesi ve oyun esnasında takım arkadaşlarını gerektiğinde uyarması ve Teknik Direktörümüzün de rakip takımın oyun planını çözüp futbolcularımızı ona göre yönlendirmesi ve futbolcularımızın da centilmence takım futbolu sergilemeleri sonucunda gol atacağımıza da, Şanlıurfa’ya puanla döneceğimize de inanıyoruz” dedi.

Fazla söze gerek yok
As Başkan Halaf Tokmaklı ise, fazla söze gerek olmadığını, Teknik adama ve futbolculara inandıklarını belirterek, Allah’ın izniyle Çatalcaspor maçından puanla dönerek taraftarlarımızı sevindireceklerini söyledi.

Yönetimin yüzünü güldüreceğiz, taraftarımızı sevindireceğiz
Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü İhsan Karabulut da, Başkan ve Yöneticilerinin, Şanlıurfa ve Karaköprü ilçesi spor camiasının da taraftarlarının da güvenine layık olacaklarını, Kulüp Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin istedikleri gibi yüzlerini güldüreceklerini, taraftarımızı da sevindireceklerini belirtti.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR