Karaköprü Belediyespor Sultanbeyli’ye hazırlanıyor

Karaköprü Belediyespor Sultanbeyli’ye hazırlanıyor

Tokatspor deplasmanında 2 puan bırakarak önemli bir fırsatı tepen Karaköprü Belediyespor’da üzüntü hâkim. Kırmızı siyahlı ekip Sultanbeyli Belediyespor’u yenip Tokatspor’da bırakılan 2 puanı telafi etmek istiyor.

TFF 3.ligde mücadele eden Karaköprü Belediyespor, hafta sonu oynadığı ve 2 puan bıraktığı Tokatspor maçını unutup, Sultanbeyli Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Açıklama yapan Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü İhsan Karabulut, Tokat’ta hata nedeniyle şanssız bir gol ve direkten dönen, auta çıkan gol fırsatları kaçırmaları nedeniyle hesapta olmayan puan kayıpları yaşadıklarını söyledi.

Taraftarlarımız bize güvensinler

Ligin uzun bir maraton olduğunu hatırlatan Teknik Direktör Karabulut, “Tokatspor maçında iyi oynamamıza rağmen 2 puan kaybettik. Kaybettiğimiz puanlar için çok üzgünüz. Futbolcularımız galibiyet için elinden geleni yaptı ama olmadı. Ligin bitimine 8 hafta kaldı. İnşallah geri kalan maçlarımızı alıp hedeflediğimiz yerde ligi tamamlarız” dedi.

Tokat’ta bıraktıkları puanları Sultanbeyli maçında telafi edeceklerini belirten Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Karabulut, “Tokatspor maçını unutup Sultanbeyli maçına odaklandık. Saha avantajımızı kullanıp seyircimizin desteğiyle Sultanbeyli’yi yenerek PlafOff hedefimizi sürdüreceğiz. Taraftarlarımız bize güvensinler” diye konuştu.

Sultanbeylispor’u yenerek üzüntümüzü hafifleteceğiz

Karaköprü Belediyespor kalecisi Erşen Çilingir ise, şanssız bir şekilde kaybettikleri 2 puanı telafi edebilmek için takım arkadaşlarının çok daha dikkatli olacaklarına inandığını belirterek, bu hafta konuk edecekleri Sultanbeylispor’u yenerek bir nebze de olsa üzüntülerini hafifleteceklerini söyledi.

Karaköprü Belediyespor 08 Mart 2020 Pazar günü 14.00’da Faruk Çelik Stadyumunda Sultanbeyli Belediyespor ile oynayacak.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR