Karaköprü Belediyespor, Bursa’ya uçtu

Karaköprü Belediyespor, Bursa’ya uçtu

Ligin 5. haftasında Cumartesi günü deplasmanda Bursa Yıldırımspor ile oynayacak olan Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor, Bursa’ya hareket etti.

2020 / 2021 Futbol sezonunda TFF misli.com 3. Lig 4. gurupta zirve mücadelesi veren Şanlıurfa temsilcisi Karaköprü Belediyespor, sezonun 5. haftasında Bursa deplasmanında oynayacağı Bursa Yıldırımspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak Bursa’ya hareket etti.

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral, Başkan Yardımcısı Mehmet Mevlüt Keklik, Başkan Yardımcısı ve Genel Sayman Mehmet Nimetoğlu, Kulüp Müdürü Yılmaz Mızrak, Teknik Direktör Mehmet Şansal ve Yardımcı Antrenörleri ile futbolcular, Bursa hareketi öncesinde tesislerde otobüs önünde toplu fotoğraf çektirdikten sonra Şanlıurfa GAP Hava Limanına hareket ettiler.

“Puan kaybetmeye tahammülümüz yok”

Puan kaybetmeye tahammüllerinin olmadığını belirten Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor Teknik Direktör Mehmet Şansal, “Sezon başında oynadığımız ilk 2 maçımızı şansız bir şekilde kaybettik. Geçtiğimiz haftayı BAY geçirmemizden de istifade ederek bu hafta oynayacağımız maça çok iyi hazırlandık. Futbolcularımız uyarılarımızı, önerilerimizi ve uyguladığımız oyun şeklini gerçekleştirdikleri takdirde Bursa deplasmanından puanla döneriz inşaallah. Artık puan kaybetmeye tahammülümüz yok” dedi.

“Futbolcularımız puanla dönerek bizleri sevindirmeli”

Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral ise, “Bu sezon misli.com 3. lig 4. gurupta mücadele eden Şanlıurfa temsilcisi takımımız Karbel Karaköprü Belediyespor, sezonun 5. haftasında Bursa Yıldırımspor’la deplasmanda oynayacak. Futbolcularımıza güvenimiz tamdır. Bursa deplasmanından puanla döneceğimize inancımız tamdır. Sonrasında da Türkiye kupası maçlarımız başlıyor ki hafta süresince 2-3 maç oynayacağız. Futbolcularımız Teknik Direktör ve Yardımcılarının gözetiminde çok iyi hazırlandılar. Antrenmanlarda sergiledikleri güzel oyunlarını maçlarda da sergileyerek başarılı olacak ve puan alarak hem bizleri hem spor camiamızı sevindireceklerdir” diye konuştu.

“Sadece Bursa’dan değil, Türkiye Kupası maçlarından da iyi sonuçlar bekliyoruz”

Karaköprü Belediyespor Medya ve Tanıtım Sorumlusu Müslüm Abacıoğlu, Başkan Yardımcısı Mehmet Mevlüt Keklik, Başkan Yardımcısı ve Genel Sayman Mehmet Nimetoğlu da, “Birlik ve beraberlik içersinde değerli futbolcularımızın da gayretiyle Karaköprü Belediyespor’umuzu en iyi yerlere getirme gayreti içersinde olduğumuzdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ligin 5. haftasında Bursa deplasmanından puanla dönmelerini ve Türkiye Kupası maçlarından da iyi sonuçlar beklediğimizi bilmelerini istiyoruz” diyerek başarılar dilediklerini belirttiler.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR