EYYÜPOĞLU’NDAN 15 TEMMUZ MESAJI

EYYÜPOĞLU’NDAN 15 TEMMUZ MESAJI

FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti.  Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet EYYÜPOĞLU, 15 Temmuz dolayısıyla mesaj yayımladı.

Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit edilirken 2 bin 196 vatandaşmızı ise yaralayıp gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain saldırılarının üzerinden 4 yıl geçti.

Başkan Eyyüpoğlu mesajda,  “Ülkemize, demokrasimize ve aziz milletimizin yüce iradesine karşı hain FETÖ ve yandaşları tarafından yapılan kalkışma girişimini lanetliyorum. Bilinmelidir ki, özgürlüğümüze, demokrasimize, milli birlik ve beraberliğimize kasteden hainler, her zaman yenilmeye mahkûmdur. Milletimizin iradesinin üstünde başka hiçbir irade yoktur ve asla da olmayacaktır. 15 Temmuz 2016’da olduğu gibi aziz ve fedakâr milletimiz, istiklaline ve istikbaline daima sahip çıkacak ve bayrağımızı ilelebet yükseklerde dalgalandıracaktır. Milletimizin 15 Temmuz’da yazdığı destan, tarih boyunca unutulmayacaktır. Bu destanı yazan aziz milletimizi gönülden selamlıyor, en içten duygularımla saygılarımı sunuyorum.” Dedi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR