YÜKSEL ADAY NUMARAM 319

YÜKSEL ADAY NUMARAM 319

Yaklaşan 12 Haziran genel seçimleri öncesi Şanlıurfa’nın en tanınmış simalarından birisi olan Şükrü Yüksel, Ak Partiden Milletvekili aday adayı olması memnuniyetle karşılandı. Suruç eski Belediye Başkanı olan Yüksel’in özellikle, Suruç, Birecik, Bozova, ve Şanlıurfa merkezde büyük bir oy potansiyeli bulunuyor.Yarın yapılacak olan temayül öncesi aday numarasını açıklayan Yüksel destek istedi. Aday numaram 319 dedi.

Şanlıurfa Milletvekili aday adaylığını Ak Partiden açıklayan Yüksel’  Şanlıurfa hak ettiği şekilde iyi yönetildiği söylenemez, bugün 300 civarında aday adayı var, hepsinin ortak noktası, Şanlıurfa’nın iyi yönetilemediği için aday adayı oldular. Ben bilgim ve siyasi tecrübelerime dayanarak,  Milletvekili aday adaylığına karar verdim’dedi.

1994 yerel seçimlerinde Suruç belediyesi ilçe başkanlığını kazandım. 1994-1999 yıllarındaki 5 yıllık belediye başkanlığım döneminde gerek idari, gerekse siyasi olarak Suruç’a ve yöreme başarıyla hizmet ettim. Suruç halkının en büyük sorunu olan içme suyu sıkıntısını gidebilmek için verdiğim uğraşlar sonucunda bu sorunu Karkamış barajından ilçeye içme suyu pompalama projesiyle giderme fikrini gündeme getirdim. 1997 yılında ihalesi yapılan bu projem sayesinde 2 yıllık bir çalışma ile 1999 yılında ilçe içme suyu sıkıntısı giderilmiş oldu. Bunun yanı sıra ilçenin alt yapı şebekesinin yeniletilmesi, cadde ve sokakların parke taşıyla döşenmesi gibi önemli projelere imza attım.

2004 yılında gerçekleşen yerel seçimler öncesinde Adalet ve Kalkınma Partisinden gelen davet üzerine bu konuyu başta aile bireylerim olmak üzere akraba ve dostlarımla istişare ettikten sonra siyasi hayatıma bu partide devam etme kararı aldım. 2004 yılından bu yana akrabalarım ve ekibim ile birlikte bu partiye hizmet etmeye devam ediyorum. En son yapılan anayasa değişikliği ile ilgili referandum oylamasında ise Suruç ilçesi ve köylerinin tamamında en yüksek katılımın ve en yüksek destek oylarının kendi köyümde çıkmış olması ile bu partiye olan desteğimi göstermiş oldum.

 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR