AK Parti Sözcüsü Çelik son noktayı koydu!

AK Parti Sözcüsü Çelik son noktayı koydu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan MYK toplantısı sonrasında kameraların karşısına geçen Ömer Çelik, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

?AK Parti`nin gündeminde böyle bir mesele yok?

Faruk Çelik`in yüzde 50`nin Türkiye`yi yoracağı, yüzde 40+1 önerisinin hatırlatılması üzerine Çelik, ?AK Parti`nin gündeminde böyle bir mesele yok. Faruk Çelik değerli bir arkadaşımız, kendi kişisel görüşünü söylemiş. Temel mesele, referanduma götürülmüş bir sistem değişikliği var, vatandaşımız buna güçlü bir destek vermiş, bu bir yapboz tahtası değil. Vatandaşımızın onayından geçmiş bir şeyi bu kadar kısa zamanda herhangi bir ihtiyaç, toplumsal talep söz konusu değilken tekrar değiştirmek gibi bir tasarrufun içinde olmayız? şeklinde konuştu.

Saadet partisi Genel Başkanının bu konuya ilişkin yaptığı açıklamayı hatırlatan Çelik, ?Saadet Partisi Genel Başkanı artık siyasi açıklama yapmıyor, bütün açıklamalarını şaka olarak değerlendiriyoruz, kötü espriler yapıyor. Bizden gelmeyen bir açıklamayı bize mal edip ondan sonra üzerine argüman kuruyor. Kendi partisi ile uğraşmasında daha büyük bir fayda olduğunu düşünüyoruz? ifadelerini kullandı.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR