Başkan Yıldız Tepedelen ve Arsuz Ailelerinin Düğününe Katıldı

Başkan Yıldız Tepedelen ve Arsuz Ailelerinin Düğününe Katıldı

AK Parti Ceylanpınar Kadın Kolları Başkanı Zahide Tepedelen?in oğlu Muhammed Tepedelen dün akşam görkemli bir şekilde Bahar Arsuz ile hayatını birleştirerek dünya evine girdi. Gerçekleştirilen düğüne AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Ceylanpınar Kaymakamı Ahmet Karatepe, Ceylanpınar İlçe Başkanı Halid Şimşek, Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, Tepedelen ve Arsuz ailelerinin dost ve akrabaları katıldı.
Öte yandan genç çiftin nikâh şahitleri AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Ceylanpınar İlçe Kaymakamı Ahmet Karatepe oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan?ın genç çiftlere yinelediği en az üç çocuk tavsiyesini AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız bu düğünde de yeniden vurguladı.
Başkan Yıldız düğün merasiminde yaptığı konuşmada; ? Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum Allah mutlu mesut eylesin Cumhurbaşkanımızın da sıkça üzerinde durduğu en az üç çocuk tavsiyesini genç çiftimize tekrardan ilettik. Allah Ülkesine, vatanına bağlı hayırlı evlatlar nasip eylesin? dedi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR