Ferdi Tayfur 36 yıl önceki karısına döndü

Ferdi Tayfur 36 yıl önceki karısına döndü

Ferdi Tayfur’un, uğruna Necla Nazır (54) ile 30 yıllık beraberliğini bitirdiği Habibe Ümyanı Demir’le de ayrıldığı ortaya çıktı. Tayfur’un bu ayrılık kararını Mayıs ayında geçirdiği rahatsızlığın ardından aldığı öğrenildi. Günlerce müşahade altında tutulan ve yüzünün sol kısmına felç inen Tayfur’un, yaşadığı bu olaydan sonra Habibe Ümyani Demir’e(39) olan davranışları da değişti. İlk olarak Tarabya’da Demir’le birlikte oturduğu evden taşınarak hemen yan tarafta ofis olarak kullandığı villaya yerleşen Tayfur’un oğlu Ferdi Taha’ya karşı ilgisi de azaldı.
Tayfur, iddialara göre bu dönemde 36 yıllık nikahlı eşi Zeliha Turan Bayburt’la (62) sık sık görüşmeye başladı. Bu süreçte Habibe Ümyani Demir’le bütün irtibatını kesti ve ilk eşine “Bundan sonra ömrümün geri kalanını seninle geçirmek istiyorum” dedi. Bu teklifine de olumlu yanıt aldı.

Zeliha Turan Bayburt cephesinden edinilen bilgiye göre çift, ofis olarak kullanılan villada birlikte yaşamaya başladı. Tayfur, yan yana villalarda oturan Habibe Ümyani Demir ile Zeliha Turan Bayburt arasında herhangi bir gerginlik olmasın diye de tedbiri elden bırakmadı. Kendi villasının bahçesinin içinde güvenliği sağlaması için bir yakınını görevlendirdi. Oğlu Taha’yı uzun zamandır ihmal eden Ferdi Tayfur’un, 20 yıllık hayat arkadaşı Demir’in zorunlu ihtiyaçları için hiçbir yardımda bulunmadığı da öne sürüldü.
Ferdi Tayfur yaptığı bir röportajda “Zeliha Hanım’dan ne zaman boşanacaksınız” sorusuna “Eh, artık söylemenin zamanı geldi. Hatta bu röportaj vesilesiyle rica edelim, diyelim ki ‘Artık beni Allah rızası için azlet Zeliha Hanım. Hatta siz ona şöyle deyin; ‘Siz çok iyi bir insansınız. İyi olmasaydınız Ferdi Bey zaten sizinle olmazdı. Çok güzel çocuklar yetiştirdiniz. Ama artık Ferdi Bey’i bir azat edin yahu..” demişti.(vatan)



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR