Ceylanpınar'da Koronavirüs tedbirleri sıkı tutuluyor

Ceylanpınar

Ceylanpınar Belediyesi Koronavirüs'e karşı ilçe genelindeki bütün cami ve kültür evlerinde temizlik ve dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ceylanpınar Belediyesi, dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınının Türkiye'de de görülmesiyle ilçe genelindeki tedbirlerini sıkılaştırdı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçe genelindeki camilerde ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı kültür evlerinde temizlik ve dezenfekte çalışmaları yapılıyor.

Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler cami ve kültür evlerinde temizlik ve hijyen çalışmalarını sürdürürken ilaçlama ekipleri de temizlik sonrası dezenfekte işlemi yapıyor.

Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Belediye olarak Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun açıklamış olduğu tedbirler kapsamında ilçede adeta bir kriz yönetimi mantığıyla çalıştıklarını ve ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyledi. İlçedeki tüm resmi kurumları ilaçladıklarını hatırlatan Başkan Soylu, ikinci aşamada ibadet mekanları olan camileri ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı kültür evlerinde temizlik ve dezenfekte çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Korkuyla değil tedbir ile virüse karşı mücadele edilebileceğini vurgulayan Başkan Soylu, "Belediye olarak üzerimize düşen konularda yüksek hassasiyet gösteriyoruz." diye konuştu.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR