Ceylanpınar'da kar sevinci

Ceylanpınar

Ceylanpınar'a uzun bir aradan sonra kar yağdı. Vatandaşlar benbeyaz bir Ceylanpınar'a merhaba derken çocuklar ise oynadıkları oyunlar  ve yaptıkları kardan adamlar ile gönüllerince eğlendi.

Doğu ve Güneydoğu'yu etkisine alan kar Ceylanpınar'da da kendini gösterdi. Gece saatlerinde yağmaya başlayan kar öğle saatlerine kadar aralıksız yağdı. Ceylanpınar beyaza bürünürken okulların tatil edilmesiyle birlikte sokaklar kartopu oynayan çocukların cıvıltısı ile şenlendi.

Vatandaşlar karın keyfini sürerken Ceylanpınar Belediyesi de kar yağışının başlaması ile birlikte ilçe genelinde tuzlama ve kar temizleme çalışmalarına başladı. Gece boyu karla mücadele eden ekiplere Belediye Başkanı Feyyaz Soylu'da eşlik etti. Çalışmaları sahata takip eden Başkan Soylu, kapanma ihtimali olan yolları bizzat denetleyerek personele talimatlar verdi.

BAŞKAN SOYLU: GECE BOYU AYAKTAYDIK

Meteorolojinin yaptığı kar uyarısının ardından bütün hazırlıklarını tamamladıklarını ifade eden Başkan Soylu, Kar yağışının başlamasıyla birlikte hazırda bekleyen personelin çalışmalarına başladığını belirtti. Sabaha kadar çalışmaları sahada takip ettiğini vurgulayan Başkan Soylu, "Karın yağmaya başlamasıyla birlikte karla mücadele koordinasyonunun başına bizzat geçtim. Gece boyu ilçe genelinde tuzlama ve kar temizleme çalışmalarımızı yürüttük. Yolu kapanan bir iki köyümüzün de yollarını sabah saatlerinde açtık. Hemşehrilerimiz rahat olsunlar. Onlar karın keyfini sürsürler. Bizler onların huzuru ve güvenliği için yedi yirmidört çalışıyoruz." dedi.

HALKIMIZA BİR TELEFON KADAR YAKINIZ

153 Beyaz Masa biriminin de vatandaşlara anlık hizmet sunduğunu kaydeden Başkan Soylu, "Herhangi bir sıkıntı yaşanması halinde vatandaşlarımız 153 Beyaz Masa birimimizi arayabilerler. Ekiplerimiz sıkıntı yaşanan noktalara anında müdahale ediyor." şeklinde konuştu.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR