CEYLANPINAR, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE DEĞİŞİMİ YAŞIYOR

CEYLANPINAR, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE DEĞİŞİMİ YAŞIYOR

'Eşit Hizmet Anlayışı'yla kentin tüm ilçelerini modern bir kimliğe büründüren Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün önderliğinde ilçelerde hizmetlerine hız kazandırdı.

 

Yenilikçi ve genç ekibiyle vizyonel projelere imza atan Başkan Beyazgül'ün talimatlarıyla ilçelerdeki altyapı, üstyapı, park-bahçe, ulaşım ve sosyo-kültürel çalışmalarına hız veren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilçelerde hayatı daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor.

CEYLANPINAR'DA KİLİTLİ PARKE ATAĞI

Ceylanpınar'da gerek altyapı gerekse üstyapı alanındaki değişimlerle ilçeyi hizmetlerle tanıştıran Büyükşehir Belediyesi, ilçede sanayi sitesinde kilitli parke döşemesini tamamladı.

İlçenin yollarını modern ve temiz kılabilmek için ilçe genelinde yaklaşık olarak 20 bin metrekare kilitli parke döşeyen Büyükşehir Belediyesi, 7'den 70'e tüm vatandaşların takdirini kazanıyor. Sanayi sitesini tozdan ve çamurdan kurtaran çalışmalardan dolayı bölge esnafı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibine teşekkür etti.

TİGEM CADDESİNDE KALDIRIM YAPIMI SÜRÜYOR

Ceylanpınar ilçesinde halkın yoğunlukla kullandığı ana arterlerin başında gelen TİGEM Caddesinde yayaların yürüyüşünü kolaylaştıran Büyükşehir Belediyesi caddede kaldırım yapımını sürdürüyor.

Yollarında eskiden yürüyecek bir yer olmadığı için araçlarla her gün karşı karşıya kaldıklarını ifade eden vatandaşlar, kaldırım çalışmasından dolayı Büyükşehir Belediyesi ekiplerine minnettarlık duyduklarını kaydetti.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR