BAŞKAN YALÇINKAYA’DAN AK PARTİ TEŞKİLATI İLE BİRLİK MESAJI

BAŞKAN YALÇINKAYA’DAN AK PARTİ TEŞKİLATI İLE BİRLİK MESAJI

BAŞKAN YALÇINKAYA’DAN AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET

AK Parti Olağan İlçe Kongresi’nde yeniden başkan seçilen İbrahim Yıldık’a tebrik ziyaretinde bulunan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya burada yaptığı açıklamada birlik mesajı vererek “İnşallah güzel hizmetlere birlikte imza atacağız” dedi. 

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya AK Parti Akçakale İlçe Teşkilatını ziyaret etti. 

AK Parti Akçakale 7. Olağan İlçe Kongresi’nde güven tazeleyen İbrahim Yıldık yeniden başkan seçildi. Başkan Yalçınkaya da Başkan Yıldık ve teşkilatını ziyaret ederek tebriklerini iletti. İlçeye dair yapılan ve yapılması planlanan projelerin görüşüldüğü ziyarette birlik mesajı verildi. 

BAŞKAN YALÇINKAYA: MÜKEMMEL BİR İLÇE YARATMA GAYRETİNDE OLACAĞIZ 

Başkan Yalçınkaya ilçeyi layık olduğu yere taşıyacaklarını belirterek “AK Partimizin olağan kongresinde geçmişte de başkanlığımızı yapan ve tekrar başkanlığa seçilen İbrahim Yıldık kardeşimizi ve heyeti tekraren tebrik için buradayız. Allah hayırlı etsin. Hep birlikte yolumuz açık olsun. İnşallah güzel hizmetlere birlikte imza atacağız ve Akçakale'yi layık olduğu yere; sınırda bir yıldız ilçe, batıdaki ilçeler seviyesine mükemmel, müreffeh yoluyla, parkı, bahçesi, TOKİ'si ve bütün alanları ile mükemmel bir ilçe yaratma gayreti içerisinde olacağız. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi. 

BAŞKAN YILDIK: EL ELE VEREREK GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ 

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Başkan Yıldık da birlik mesajı verdiği konuşmasında şu ifadeleri kullandı:  

“Belediye başkanıma teşkilatımızı ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz 7'inci olağan kongremizi Eylül'ün 5'inde gerçekleştirdik. Artık teşkilat olarak sahadayız. Belediyemiz ve sayın başkanımız ile beraberiz. İnşallah daha güzel, Akçakale için daha iyi hizmetler edeceğimize, AK Parti ailesi olarak el ele vererek iyi işlere imza atacağımıza ben canı gönülden inanıyorum. Çünkü AK Parti'nin başında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Onun liderliğinde bizler de ona layık olmak şartı ile Akçakale'de daha iyi işlere imza atmayı Allah bize nasip etsin. Teşkilat olarak biz Başkanımızla beraberiz. İnşallah el ele vererek daha iyi günlere ulaşacağımıza canı gönülden inanıyorum.”



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR