BAŞKAN YALÇINKAYA İLE KIRSAL MAHALLELER YOLA KAVUŞUYOR

BAŞKAN YALÇINKAYA İLE KIRSAL MAHALLELER YOLA KAVUŞUYOR

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya Bulutlu Mahallesi’nde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi ve “Yılbaşında kadar inşallah Akçakale’nin bütün köylerini elden geçirmiş olacağız” dedi.

Merkezin yanı sıra kırsal mahallelerde de yol atağı başlatan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya çalışmaları yakından takip ediyor.

Başkan Yalçınkaya’nın talimatları ile özellikle kış mevsimi öncesi Akçakale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince kırsalda yürütülen stabilize yol yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Mahaller yollara kavuşurken Başkan Yalçınkaya da sık sık sahaya inip çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alıyor.

Son olarak Bulutlu Kırsal Mahallesi’ne giden Başkan Yalçınkaya burada devam eden 5 km.’lik stabilize yol çalışmalarını yerinde inceledi.

BAŞKAN YALÇINKAYA: BÜTÜN KÖYLERİ ELDEN GEÇİRECEĞİZ

İncelemenin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Yalçınkaya ilçedeki tüm kırsal mahallelerin revize edileceği mesajını vererek “Akçakale’yi yıldız ilçe yapma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu sene programlanan önce asfaltımızı, sonra beton asfaltımızı, sonra köyler arası stabilize yollarımızı bitirdik. Şuanda köy içindeyiz. Köy içlerinde de en büyük köylerimizden biri olan Bulutludayız. 5 km.’ye yakın köy için yolu stabilize yapılacak. Yolun yarısını geçtik inşallah önümüzdeki hafta tamamlayıp diğer köylere geçeceğiz. Bu köylerin maalesef bugüne kadar yolları, sokakları, alanları kötü bir durumdaydı. Temizlik noktasında çöp konteynerleri verdik. Çöpler mütemadiyen toplanıyor. Arkasından da köy içi yollarını da hallediyoruz. Yanı başlarında da Ceylanpınar-Akçakale asfaltı var. İçme suyu da mevcut. Mükemmel bir şekilde burada hayatlarını idame ettirebilme ve köyde yaşama zevkinin fırsatını yaratmaya çalışıyoruz. Bu noktada da gayretimizi sürdüreceğiz. Yılbaşında kadar inşallah Akçakale’nin bütün köylerini elden geçirmiş olacağız. Hizmetlerini tamamlayıp önümüzdeki bahara kaldığımız yerden devam etmeye çalışacağız. Yolları, bu çalışmaları ve hizmetleri bütün kardeşlerimize hayırlı olsun” dedi.

Başkan Yalçınkaya mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini diledikten sonra mahalleden ayrıldı.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR