BAŞKAN KUŞ, KIRSALDAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ.

BAŞKAN KUŞ, KIRSALDAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, dur durak demeden merkez ve kırsal mahallelerde yapılan çalışmaları yerinde inceleyip, vatandaşların taleplerini birinci ağızdan dinlemeye devam ediyor.

Göreve geldiği ilk günden itibaren vatandaşlarla iç içe olan ve talepleri birinci ağızdan dinleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Kuş’un talimatlarıyla merkezde yapılan yol çalışmaları kırsalda da aralıksız bir şekilde devam ediyor. Kırsal mahallelerde kurulan 3 şantiye ile ilçenin en ücra köşesine bile hizmet götüren ekipler, vatandaşların takdirini topluyor. Kırsal Payamlı Nahyası Olukyanı ve Kaplan mahallelerini beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Günbeği ile gezen Başkan Kuş, burada Olukyanı Mahalle Muhtarı Osman Kaya ve Kaplan Mahalle Muhtarı Osman Ali Kaplan’la birlikte biten stabilize yol yapımını yerinde inceledi. Vatandaşların taleplerini de dinleyen Başkan Kuş,” İnşallah vatandaşlarımızın taleplerini bir bir yerine getirmeye devam edeceğiz.” Dedi.

Merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan çalışmayı sürdürdüklerini belirten Başkan Kuş,”  Payamlı Bölgesi Olukyanı mahallemizdeyiz. Burada yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Emeği geçen Başkan yardımcımıza, Birim müdürümüze, personellerimize teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel iş çıkartmışlar. İnşallah kısa bir süre içerisinde Eyyübiye mücavir alanı içerisinde olan  gerek merkez gerek kırsal mahallelerimizin bütün ihtiyaçlarını karşılayacağız. Bütün sıkıntıları bir bir bertaraf edeceğiz. Yine Kaplan mahallemizde de incelemelerde bulunduk. Kaplan mahallemizdeki vatandaşlarımızın yol sıkıntısını gidermiş olduk. Ben buradan bütün Birim Müdürlerimize ve Başkan yardımcılarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Muhtarımızın köy ile ilgili sıkıntıları vardı, 8 km’lik bir yol sorunu var. Bu yolumuzu Büyükşehir Başkanımız Zeynel Abidin  Beyazgüle’de ileteceğiz. Eğer programa alınmışsa bu yıl içerisinde bu yolumuzu Kaplan köyümüze kazandırmış olup, vatandaşımızın hizmetine sunmuş olacağız. Değilse de bu yıl içerisinde 8 km’lik yolumuzu Kaplan köyümüze kazandırırız. Taziye evi sıkıntısı var. İnşallah taziye evi sıkıntısını da gidermiş olacağız. Malumunuz 1 Nisan itibari ile görevi devir aldığımız zaman maddi anlamda çok ciddi sıkıntılarımız vardı. Gerek muhtarlarımıza gerek Eyyübiye’deki vatandaşlarımıza birazda olsa bizden sabır etmelerini istemiştik. Sağ olsunlar bugüne kadar sabrettiler. Biz de 9 ay zaman zarfı içerisinde Eyyübiye Belediyesini bütçesini toparlamış olduk ve ciddi anlamda tasarruf sağladık. İnşallah bu yıl itibari ile kırsaldaki bölgelerimizin taziye evi sıkıntılarını bir bir gidermiş olacağız. Şimdiden Kaplan köyümüze hayırlı olsun diyelim. “dedi.

Kaplan Mahalle Muhtarı Osman Ali Kaplan da Başkan Kuş’un çalışmalarından duydukları memnuniyeti getirip,” Başkanımıza bu yağmurlu havada bizleri ziyaret ettiği için minnettarız kendisine teşekkür ediyoruz. Yıllardan beri Kaplan köyümüze herhangi bir siyasetçi uğramadı. Bizi ziyaret eden Başkanımız Mehmet Kuş’un bu ziyareti bizleri çok memnun etmiştir. Kendisine bizleri hatırladığı için nasıl teşekkür edeceğimizi bilemiyoruz,  o kadar sevinçliyiz. Belediye Başkanımız Mehmet Kuş Milletvekilliğine yükselecek kadar layık biridir. Kendisini önümüzdeki dönem Ankara’da görmek istiyoruz. “şeklinde konuştu.

Başkan Kuş’un kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını söyleyen Olukyanı Mahalle Muhtarı Osman Kaya ise şunları söyledi,” Başkan bey seçimden önce ziyaret edip ve seçimden sonra çalışmalara hemen başladılar. Ben kendisine teşekkür ederim. Seçim biter bitmez bizim bölgemize bir şantiyeyi kurdu ve mahallemizin her alanını tertemiz yola kavuşturdular. Kendisine ve personellerine teşekkür ediyoruz. Başkanımızdan memnunuz kendisinden Allah razı olsun. Ne zaman arasak bizim yanımızda olur. Başkan beyi makamında bulamıyoruz. Sürekli sahada yaptıkları da göz önünde görüyoruz. Başarılı bir şekilde durmadan çalışıyor. Ne zaman bir isteğimiz olsa anında bizlere karşılık verir, tekrardan teşekkür ederim. “

Mahallelerinde sürdürülen çalışmalardan memnun olduklarını ve Başkan Kuş’a teşekkür ettiklerini belirten vatandaşlar ise şöyle konuştu,” Başkanımızdan razıyız. Sağ olsun her verdiği sözün arkasında duruyor. Bugüne kadar bu köye hiç kimse hizmet etmemişti. Sayın Mehmet kuş sayesinde hizmet gördük. Başkana çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel çalışmalar var. Başkanımız bir tanedir. Bizim bu yolların hepsini yaptı. Bu başkanımız geldiğinden beri çalışmalara aralıksız bir şekilde sürdürüyorlar. Kendisine ve personellerinden Allah razı olsun. Başkanımıza teşekkür ederim. Şimdiye kadar yolumuz yapılmamıştı. Şimdi bütün yollarımız yapıldı. Kendisinden Allah razı olsun.”



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR