BAŞKAN KUŞ, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ.

BAŞKAN KUŞ, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ekipler tarafından sahada yürütülen ve tamamlanan çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Başkan Kuş,” Vatandaşlarımıza hizmet etmeye ara vermeden devam ediyoruz.” Dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ekipler tarafından sahada yürütülen ve tamamlanan çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Mesai kavramı dinlemeksizin sahada olan ve vatandaşların taleplerini her zaman birinci ağızdan alan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yürütülen çalışmaları da yerinde inceliyor. Başkan Kuş son olarak beraberinde AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Belediye Meclis Üyesi Abdullah Samak’la birlikte kırsala çıkarma yaptı. Başkan Kuş, Vergili, Keçikıran ve Başgök mahallelerinde hem Fen İşleri müdürlüğü tarafından yapımları tamamlanan yol çalışmalarını inceledi hem de vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle muhtarları ve bölge sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Kuş, stabilize yol yapım çalışmalarını beraberindekilerle birlikte yerinde denetledi.

Merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan çalışmalara devam ettiklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” İlk günden itibaren merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan çalışacağımız belirtmiştik. çok şükür kırsalda da hummalı bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. İlk seçildiğimizde kırsalda şantiye sayımız 1’di. Biz göreve gelir gelmez şantiye sayımızı arttırdık. Şu anda kırsalda 6 şantiye ile vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Görüyoruz ki yaptığımız hizmetler yerinde hizmetler. Gerek muhtarlarımız gerekse de vatandaşlarımız bizlere memnuniyetlerini dile getiriyorlar. İnşallah gerekirse şantiye sayısını da arttırarak kırsalda yapılamayan bir nokta bırakmayacağız. Kış aylarında vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıyı da bu şekilde bertaraf edeceğiz. Merkez ve kırsal ayırımı yapmadan hummalı bir şekilde vatandaşlarımıza hizmet götürüp, taleplerini bir bir karşılamaya devam edeceğiz. “dedi.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve Vergili Mahalle Muhtarı Ragıp Yüksel de yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirip,” Eyyübiye Belediyesi talepleri bir bir karşılamaya devam ediyor. vatandaşlarımızın sıkıntıları bir bir gideriliyor. Başkanımız Mehmet Kuş ve ekibine teşekkür ederiz.” Dedi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR