BAŞKAN CANPOLAT SÖZ VERMİŞTİ! ÇAMLIDERE HALI SAHASINA KAVUŞUYOR

BAŞKAN CANPOLAT SÖZ VERMİŞTİ! ÇAMLIDERE HALI SAHASINA KAVUŞUYOR

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat seçim öncesi ve sonrası vatandaşlara vadettiği projeleri bir bir hayata geçiriyor.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat seçim öncesi ve sonrası vatandaşlara vadettiği projeleri bir bir hayata geçiriyor. Bu kapsamda seçim vaatleri arasında olan bölgesel semt sahaları projesinin yol haritası çizildi, ilk kazmalar vuruluyor.  Başkan Canpolat son olarak Çamlıdere Mahallesi’nde yapılacak olan halı saha bölgesine giderek incelemelerde bulundu.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, vatandaşlara verdiği sözleri yerine getirmek için her alanda çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda seçim öncesi vaatleri arasında olan bölgesel semt sahaları projesi hayata geçiyor. 6 farklı merkezi bölgede yapılacak olan halı sahalardan biri de Çamlıdere Mahallesinde yapılacak.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat,  çalışmaları yerinde incelemek için bölgeye giderek yetkililerden bilgiler aldı. İncelemelerde Başkan Canpolat’a, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarı ve vatandaşlar eşlik etti.

İncelemelerin ardından çalışma sahasında açıklamalarda bulunan Başkan Canpolat, Haliliye Belediyesinin kırsaldaki gençlerin yanında olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi:

“Şuan Çamlıdere Mahallemizdeyiz. Haliliye Belediyesi olarak seçim öncesi vaatlerimiz arasında bölgesel halı sahaları yapıp gençliğimizi, kırsalda yaşayan vatandaşlarımızı spor yönünden destekleyeceğimizi söylemiştik. Bu doğrultuda ihalemizi gerçekleştirdik. Daha önce mahallemizin köy için asfaltlama çalışmalarını tamamlamıştık. Şimdi de söz verdiğimiz gibi halı sahamız için gerekli çalışmaları tamamladık. Şimdi burada yer teslimini gerçekleştiriyoruz. Mahallemizde çok güzel ve modern bir halı saha yapıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.”

Burada konuşan Çamlıdere Mahalle Muhtarı Halit Kaya ise “Halı saha bizler için çok önemliydi. Zaten mevcutta 1997’de kurulmuş bir amatör takımımız bulunuyor. Bu kapsamda bu halı saha bölgede civar mahallelerde sporcu alt yapı için çok önemli bir hizmet olacak. Başkanımız bizleri ziyaretlerinde bunun sözünü vermişti. Sözünü yine tuttu. Biz kendisinden razıyız Allah ondan razı olsun” dedi.

Başkan Canpolat ve beraberindekiler incelemelerin ardında bölgeden ayrıldı.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR