BAŞKAN BEYAZGÜL, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE DENEYİMLERİNİ ANLATTI

BAŞKAN BEYAZGÜL, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE DENEYİMLERİNİ ANLATTI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Harran Üniversitesi'nde ‘Üniversite Gençliği ve Yerel Yönetimler’ konulu söyleşide bulunarak gençlere deneyimlerini anlattı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün Harran Üniversitesi Eyyübiye kampüsünde düzenlediği söyleşiye öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. "Üniversite öğrencilerinin mesleki kariyerlerinde yerel yönetimlerinin rolü konularının anlatıldığı söyleşide ne yapabilir sorusu soruldu.

Geleceğin teminatı olan gençliğin ilerlemesindeki yöntemleri anlatan Başkan Beyazgül, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman gençliğin yanında olacaklarını belirtti.

Ülkenin ve şehrin gelişimi açısından Üniversiteye ve gençliğe çok iş düştüğünü belirten Başkan Beyazgül, "Üniversite kariyerini yaşayan öğrencimizin mezun olduktan sonraki hayatında ne bekliyor, nasıl bir ortam bekliyor ve bu nedenle üniversitelerimizle işbirliği içerisinde olmamız gerekiyor. Üniversitemizdeki tüm öğrencileri önemsiyoruz. Başarının sırrı ve formülü çalışmaktır” dedi.

Harran Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e katılımlarından dolayı teşekkür ederek, Harran Üniversitesinde eğitim görerek bugün Şanlıurfa’nın en önemli siyasetçisi olan Başkan Beyazgül’ün öğrencilerimizin gelişimi için deneyimlerinin çok önemli olduğunu ifade etti.

Öte yandan düzenlenen söyleşiye katılan öğrencilere Büyükşehir Belediyesi tarafından bastırılan Kitap hediye edildi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR