BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN ESNAFA ZİYARET

BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN ESNAFA ZİYARET

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, GAP Bulvarında bulunan esnafı tek tek ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Başkan Baydilli, vatandaşlardan gelen talepleri not alarak gerekli çalışmaların başlaması için talimat verdi. 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli GAP Bulvarı üzerindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulundu.  Esnafla sohbet eden Başkan Baydilli, talep ve isteklerini dinleyerek not aldı. 

Esnafın yanı sıra yoldan geçen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Baydilli esnaf ve vatandaşa yapılan hizmetleri aktararak, Karaköprü'de yaşayan ve çalışan tüm vatandaşlara daha iyi hizmet etmek için çalıştıklarını söyledi. 

Karaköprü’yü güzelleştirmek için ellerinden gelen tüm gayreti sarf ettiklerini belirten Başkan Metin Baydilli, "Karaköprü'müzü vatandaşlarımızla, esnafımızla hep beraber kalkındırmak için çalışıyoruz. Bunun için esnafımızın da görüşlerini, taleplerini önemsiyoruz. Esnafımızı ziyaret ederek taleplerini not aldık ve çözümü için talimat verdik. İnşallah hep birlikte Karaköprü'müzü daha iyi yerlere getireceğiz" diye konuştu.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR