BAŞKAN BAYDİLLİ ALAN GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BAŞKAN BAYDİLLİ ALAN GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Karaköprü Belediye  Başkanı Metin Baydilli başkan yardımcıları ve teknik ekibiyle sahada incelemelerde bulunurken esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip  taleplerini dinledi.  

Sabah erken saatlerde mesaisine sahada başlayan ve ilçede adım atmadık sokak bırakmayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli alan gezilerini aralıksız sürdürüyor. Başkan Baydilli alan gezileri kapsamında Akpiyar mahallelerinde teknik ekibiyle inceleme yaparken, saha gezisi sırasında fen işleri, temizlik işleri ve park ve bahçeler müdürlüğünün yaptığı çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmaların gidişatı hakkında bilgi aldı.

Daha güzel bir Karaköprü'yü vatandaşlara sunmak adına ekibiyle birlikte erkenden mesaiye başladıklarını dile getiren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü'deki sorunları bildiklerini ve birebir ilgilendiklerinin altını çizdi.

Başkan Baydilli, "Biz ilçemizi seviyoruz ve bu ilçede yaşayan vatandaşlarımızın minimum sorunla karşılaşması için elimizden gelen çalışmayı yapıyoruz. Ekibimizle birlikte sabahın erken saatlerinde mahallelerimizde adım adım geziyoruz ve çalışmaları, sorunları inceliyoruz. İlçemizde Fen İşleri ekiplerimiz ihtiyaç dahilinde merdiven yapım çalışmalarını sürdürerek vatandaşlarımızın hizmetine sunuyor.  Her geçen gün büyüyen ilçemizde tabi ki her gün yeni ihtiyaçlar doğuyor ve yeni sorunlar oluşuyor ama biz bunları karşılamak için çalışıyoruz. Her zaman mahallelerimizde gezeceğiz ve vatandaşlarımızın arasında olacağız, ilçemizi hep birlikte kalkındıracağız " diye konuştu.

Başkan Baydilli mahallelerde yapılan çalışmalarla ilgili birim müdürlerinden ve teknik personelden bilgi alarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR