Başkan Ağan'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Ağan

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında. Tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını tebrik etti.

İlçe Başkanı Ağan, mesajında birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.
“Rahmet, bereket ve mağfiret ayı Ramazan-ı Şerif'in sonuna gelerek bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. On bir ayın sultanı olan mübarek Ramazan ayını geride bırakıyoruz. Tüm İslam âlemi tarafından birlik ve beraberlik duygusu içinde Ramazan Bayramını kutlayacağız. Toplumu kaynaştıran ve kardeşliği pekiştiren bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşarken dostluk, yardımlaşma, birlik, beraberlik gibi gelenek ve göreneklerimizin en güzel şekilde yaşatıldığı bayramlarımız, bizi millet yapan ve kardeşçe bir arada yaşamamızı sağlayan ortak duygularda buluşturmaktadır.
Büyük küçük hepimizin büyük bir coşku ile kutladığı bu günler, tüm İslam âleminde özel bir yere sahiptir. Covid-19 salgını nedeniyle bu sene önceki senelerden farklı bir Ramazan Bayramı yaşayacağız. Ancak bu zorlu günleri geride bırakmak ve sağlıklı günlere kavuşmak amacıyla alınan tüm önlemlere özenle uymaya dikkat edelim" diye konuştu.
Başkan Ağan son olarak ; ‘’ Bu duygularla beraber tüm İslam âleminin, Şanlıurfalı hemşerilerimin Ramazan Bayramını içtenlikle kutluyor, tüm hemşerilerimize sağlıklı ve mutlu bir bayram diliyorum."



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR