Başkan, Ağan'dan 11 Nisan Kurtuluş Mesajı

Başkan, Ağan

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, 11 Nisan Urfa’nın Kurtuluş Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Büyük medeniyetlerin doğduğu peygamberler şehri Şanlıurfa’da halkın topraklarını işgal eden düşmanlara karşı destansı bir mücadele örneği sergilediğini hatırlatan Ağan, birlik ve beraberliğin tek yumruk haline geldiği Kuvayi Milliye ruhu ile 11 Nisan 1920’de tarihe altın harflerle yazılan şanlı bir zaferin kazanıldığını kaydetti.


Ecdadın uğruna hayatını verdiği bu mübarek vatanın dün olduğu gibi bugünde iç ve dış tehditlere maruz kaldığına dikkat çeken Ağan , “En değerli hazinemiz olan vatan topraklarının her karışı, şehitlerimizin asil kanları ile sulanmıştır. Ülkesi için canı pahasına mücadele veren şehit ve gazilerimizin mirasına sahip çıkarak, birlik ve beraberliğimizi koruyacak, ecdadımızın büyük özveriyle kurduğu ve bizlere emaneti olan Türkiye Cumhuriyetini ilelebet yaşatacağız” dedi.


Vatanı, milleti ve kutsal bildiği değerleri uğruna ülkesini işgalci güçlere karşı canı pahasına savunan şehit ve gazileri rahmetle anan Ağan, “Kahraman ecdadımızdan devraldığımız bu değerli mirası, aynı yüksek ruh ve şuurla her geçen gün daha da güçlendirmek ve Türkiye’yi muasır medeniyetlerin üzerine çıkarmak, tarihimize ve ecdadımıza karşı en büyük sorumluluğumuzdur.

Bizlerde memleketimizi daha müreffeh hale getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu anlamlı gün dolayısıyla tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum. Şanlıurfalı vatandaşlarımızı bu milli günümüzde en içten duygularla tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR